Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Nutellás torta

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Piskóta:

8 tojás
6 kanál sütőporos liszt
6 kanál cukor

Krém:

50 dkg mascarpone krém
40 dkg mogyorókrém
3 dl tejszín

Díszítéshez:

0,3 l tejszín
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A csokoládés piskótát megsütöm, majd hagyom kihűlni. Amikor kihűlt, akkor három részre vágom.
A krémet gyorsan el lehet készíteni. Kikeverem a Mascarponét a mogyorókrémmel. Azért ennyit, mert nagy volt a torta.
Vannak receptek, ahol a fele ennyi Mascarponéval írják, nekem túl édes volt úgy, így ezért kipróbáltam ennyivel.
A tejszínt külön felvertem.
A töltés:
A piskótára mogyorókrém, majd piskóta, utána tejszín, aztán megint piskóta, majd mogyorókrém és az oldalára is mogyorókrém. Hűtőbe téve kihűteni, majd külön felvertem a tejszínhabot és azzal díszítettem.
Remélem, mindenkinek ízlik majd, ha elkészíti.
Jó étvágyat hozzá!

Tárolás

Hűtőben.
Nutellás torta Nutellás torta Nutellás torta Nutellás torta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
40 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
17 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
44 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!