
Nutellás torta


Hozzávalók
Piskóta:
Krém:
Díszítéshez:
Elkészítés
Elkészítés
A krémet gyorsan el lehet készíteni. Kikeverem a Mascarponét a mogyorókrémmel. Azért ennyit, mert nagy volt a torta.
Vannak receptek, ahol a fele ennyi Mascarponéval írják, nekem túl édes volt úgy, így ezért kipróbáltam ennyivel.
A tejszínt külön felvertem.
A töltés:
A piskótára mogyorókrém, majd piskóta, utána tejszín, aztán megint piskóta, majd mogyorókrém és az oldalára is mogyorókrém. Hűtőbe téve kihűteni, majd külön felvertem a tejszínhabot és azzal díszítettem.
Remélem, mindenkinek ízlik majd, ha elkészíti.
Jó étvágyat hozzá!
Tárolás





Nutellás torta
Hozzávalók
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A krémet gyorsan el lehet készíteni. Kikeverem a Mascarponét a mogyorókrémmel. Azért ennyit, mert nagy volt a torta.
Vannak receptek, ahol a fele ennyi Mascarponéval írják, nekem túl édes volt úgy, így ezért kipróbáltam ennyivel.
A tejszínt külön felvertem.
A töltés:
A piskótára mogyorókrém, majd piskóta, utána tejszín, aztán megint piskóta, majd mogyorókrém és az oldalára is mogyorókrém. Hűtőbe téve kihűteni, majd külön felvertem a tejszínhabot és azzal díszítettem.
Remélem, mindenkinek ízlik majd, ha elkészíti.
Jó étvágyat hozzá!
Tárolás




Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?