
Olasz Almatorta (Torta di mele)


Hozzávalók
Tèszta:
Elkészítés
Tèszta elkèszítèse
Felkockàzzuk. 50-60 dkg lesz szüksèg.
Meglocsoljuk citromlèvel.
Tèszta
24-26 cm tortaformàt vagy kuglóf formàt kivajazunk, kilisztezünk.
Beleöntjük a tèsztàt a tetejèt megszórjuk mandulàval. Ha kuglóf formàba sütjük a mandula az aljàra kerül majd rà a tèszta.
180 fokon 45-50 percig sütjük.





Olasz Almatorta (Torta di mele)
Hozzávalók
Tèszta:
Elkészítés lépésről lépésre
Tèszta elkèszítèse
Felkockàzzuk. 50-60 dkg lesz szüksèg.
Meglocsoljuk citromlèvel.
Tèszta
24-26 cm tortaformàt vagy kuglóf formàt kivajazunk, kilisztezünk.
Beleöntjük a tèsztàt a tetejèt megszórjuk mandulàval. Ha kuglóf formàba sütjük a mandula az aljàra kerül majd rà a tèszta.
180 fokon 45-50 percig sütjük.




Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?