
Oreo keksz házilag


Hozzávalók
Oreo keksz házilag
A krém hozzávalói:
Elkészítés
Elkészítés
A porcukrot a vajjal habosra kikeverem, hozzáadom a vaníliát és végül a tejszínt. Ezzel a krémmel töltöm meg a korongokat.
A tészta hozzávalóit összegyúrom.
Vékonyra kinyújtom 5 cm-es kiszúróval kiszaggatom, a tetejét bemintázom.
Sütőpapírral bélelt sütőlapra teszem.
170 fokon 10-12 perc alatt megsütöm.
Ha kihűlt, a krémmel összetöltöm.


Oreo keksz házilag
Hozzávalók
Oreo keksz házilag
A krém hozzávalói:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A porcukrot a vajjal habosra kikeverem, hozzáadom a vaníliát és végül a tejszínt. Ezzel a krémmel töltöm meg a korongokat.
A tészta hozzávalóit összegyúrom.
Vékonyra kinyújtom 5 cm-es kiszúróval kiszaggatom, a tetejét bemintázom.
Sütőpapírral bélelt sütőlapra teszem.
170 fokon 10-12 perc alatt megsütöm.
Ha kihűlt, a krémmel összetöltöm.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?