Palacsinta eperöntettel
Hozzávalók
Palacsinta eperöntettel
Az öntethez:
Elkészítés
Elkészítés
2. Az öntethez öblítsük le, vágjuk kis darabokra, és keverjük el a cukorral az epret. Egy kicsit hagyjuk állni. Közben a keményítőt 100 ml vízzel dolgozzuk simára. Az epret melegítsük meg, öntsük hozzá a keményítős vizet, és forraljuk kb. 1 percig. A palacsintából hajtogassunk kis zsákokat, és töltsük meg azokat a fagyival. Tálaláskor öntsük le a forró eperszósszal.
Tálalás
Palacsinta eperöntettel
Hozzávalók
Palacsinta eperöntettel
Az öntethez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
2. Az öntethez öblítsük le, vágjuk kis darabokra, és keverjük el a cukorral az epret. Egy kicsit hagyjuk állni. Közben a keményítőt 100 ml vízzel dolgozzuk simára. Az epret melegítsük meg, öntsük hozzá a keményítős vizet, és forraljuk kb. 1 percig. A palacsintából hajtogassunk kis zsákokat, és töltsük meg azokat a fagyival. Tálaláskor öntsük le a forró eperszósszal.
Tálalás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?