Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Puding kehely

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Puding kehely

9 dl tej
10 dkg mazsola
kevés rumaroma
1 doboz konzerv őszibarack
12 ek. cukor

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A rumaromát elkeverjük 1 dl vízben, megáztatjuk benne a mazsolát. Megfőzzük a puncs pudingot 4,5 dl tejjel, 4 ek. cukorral. Még melegen belekeverjük a lecsepegtetett mazsolát, majd kelyhekbe töltjük. Az őszibarackot lecsepegtetjük, apró kockákra vágjuk. A vanília pudingot megfőzzük 4,5 dl tejjel, 4 ek. cukorral. Melegen belekeverjük a barackok felét, a puncs pudingra kanalazzuk. A zselatint felfőzzük 4 ek. cukorral, a konzerv őszibarack levével (2,5 dl) majd kihűtjük. Ha kihűlt, belekeverjük a maradék őszibarackot, majd a vaníliás pudingra kanalazzuk. Hűtőbe tesszük dermedni.
Puding kehely

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
41 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
16 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
22 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!