
Sajtos tejfölös tallérok


Hozzávalók
Sajtos tejfölös tallérok
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Belekeverjük a reszelt sajtot. A puha vajat beledolgozzuk a lisztbe. Beleütjük a tojásokat.
A tejföl segítségével összegyúrjuk a tésztát, amíg teljesen össze nem áll egy nagy tésztába. 1-2 cm nagyságú golyókat gyúrunk belőle.
Gázon, sajtos tallér sütőben megsütjük.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Ezután már nagyon hamar sül.


Sajtos tejfölös tallérok
Hozzávalók
Sajtos tejfölös tallérok
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Belekeverjük a reszelt sajtot. A puha vajat beledolgozzuk a lisztbe. Beleütjük a tojásokat.
A tejföl segítségével összegyúrjuk a tésztát, amíg teljesen össze nem áll egy nagy tésztába. 1-2 cm nagyságú golyókat gyúrunk belőle.
Gázon, sajtos tallér sütőben megsütjük.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Ezután már nagyon hamar sül.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?