
Sajttorta mikróban



Hozzávalók
Hőálló tálhoz (kb. 500 ml űrtartalommal):
Szóráshoz:
Elkészítés
Elkészítés:
Tegyük a tálat a mikrohullámú sütőbe 600-900 W-ra kb. 5 percre.
Kérjük, vegye figyelembe saját mikrohullámú sütője tulajdonságait!
Sütés után hagyjuk a sajttortát további 5 percig a mikrohullámú sütőben.
Fogyasztás előtt szórjuk meg a sajttortát egy kevés porcukorral, és fogyasszuk langyosan.


Sajttorta mikróban
Hozzávalók
kb. 1-2 adag elkészítéséhez
Hőálló tálhoz (kb. 500 ml űrtartalommal):
Szóráshoz:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
Tegyük a tálat a mikrohullámú sütőbe 600-900 W-ra kb. 5 percre.
Kérjük, vegye figyelembe saját mikrohullámú sütője tulajdonságait!
Sütés után hagyjuk a sajttortát további 5 percig a mikrohullámú sütőben.
Fogyasztás előtt szórjuk meg a sajttortát egy kevés porcukorral, és fogyasszuk langyosan.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?