Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Schrek szelet

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Schrek szelet

1 kg darált háztartási keksz
50 dkg margarin
2,5 dl tej
50 dkg porcukor
1 db rumaroma
1 db mandula aroma
étcsoki
étolaj
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A kekszet, margarint, porcukrot és a tejet összegyúrom. Kettéveszem, egyik részébe teszem a rumaromát, és a 2 ek cukrozatlan kakaóport, ezt a masszát én egy közepes nagyságú üvegtepsibe nyomkodom, a tészta másik felébe beleteszem a mandula aromát, és a kakaós masszára nyomkodom. Két tortabevonót olvasztok föl étolajjal ezzel vonom be. Szép vastag csoki lesz rajta.

Tárolás

Egy éjszaka hűtőben.

Alternatív elkészítés

Ha nem üvegtepsit használunk tepsinket alufóliával béleljük ki, mert beleragad.
Schrek szelet

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
9 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
55 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 20-40 perc között
30 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!