
Sült túrótorta


Hozzávalók
Tészta:
Töltelék:
Elkészítés
Elkészítés
Ezután körlappá nyújtjuk, és egy kb. 22 cm-es tortaformába simítjuk. Legalább 6-7 cm magas perem maradjon.
A túrót, tojássárgáját, cukrot, pudingport, ízesítőket kikeverjük, majd beleforgatjuk a három fehérjéből vert habot. Az így készült habos krémet beleöntjük a tésztába, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 50 percig sütjük.


Sült túrótorta
Hozzávalók
Tészta:
Töltelék:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Ezután körlappá nyújtjuk, és egy kb. 22 cm-es tortaformába simítjuk. Legalább 6-7 cm magas perem maradjon.
A túrót, tojássárgáját, cukrot, pudingport, ízesítőket kikeverjük, majd beleforgatjuk a három fehérjéből vert habot. Az így készült habos krémet beleöntjük a tésztába, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 50 percig sütjük.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?