![Szilvás crumble](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31694/szilvas-crumble-15353.webp)
Szilvás crumble
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/piece.png)
Hozzávalók
Quiche formához (28 cm Ø):
Gyümölcshöz:
Tésztához:
Szóráshoz:
Elkészítés
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 200 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A hozzávalókat keverőtálba öntjük, és konyhai robotgéppel (habverő) morzsává dolgozzuk.
A szilvát az előkészített formában elosztjuk, és a morzsával lefedjük. A formát a sütő középső részébe lévő rácsra tesszük és a crumble-t megsütjük.
Sütési idő: kb. 30-35 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A desszertet porcukorral meghintjük, és legjobb, ha melegen tálaljuk.
Tippek:
Nagy forma helyett megsüthetjük a szilvás crumble-t kis kávéscsészékben vagy kis formákban is.
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Szilvás crumble
Hozzávalók
kb. 12 adag elkészítéséhez
Quiche formához (28 cm Ø):
Gyümölcshöz:
Tésztához:
Szóráshoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 200 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A hozzávalókat keverőtálba öntjük, és konyhai robotgéppel (habverő) morzsává dolgozzuk.
A szilvát az előkészített formában elosztjuk, és a morzsával lefedjük. A formát a sütő középső részébe lévő rácsra tesszük és a crumble-t megsütjük.
Sütési idő: kb. 30-35 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A desszertet porcukorral meghintjük, és legjobb, ha melegen tálaljuk.
Tippek:
Nagy forma helyett megsüthetjük a szilvás crumble-t kis kávéscsészékben vagy kis formákban is.
![A Szilvás crumble egészséges, rostokban gazdag sütemény, étkezés utáni desszertnek kiváló fogás.](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31694/szilvas-crumble-15353.webp)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?