
Szódabikarbónás kenyérke



Hozzávalók
Szódabikarbónás kenyérke
Elkészítés
Előkészítés:
Alsó-felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A tésztából kenyércipót formázunk és a tepsibe tesszük. A tetejét vízzel lekenjük, majd az előmelegített sütő középső részébe toljuk és aranybarnára sütjük.
Sütési idő: kb. 50-60 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Sütés után sütőrácsra tesszük és hűlni hagyjuk.


Szódabikarbónás kenyérke
Hozzávalók
kb. 15 szelet elkészítéséhez
Szódabikarbónás kenyérke
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Alsó-felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A tésztából kenyércipót formázunk és a tepsibe tesszük. A tetejét vízzel lekenjük, majd az előmelegített sütő középső részébe toljuk és aranybarnára sütjük.
Sütési idő: kb. 50-60 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Sütés után sütőrácsra tesszük és hűlni hagyjuk.

Legújabb cikkek

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.


Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?