Torta
Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Díszítés:
Elkészítés
Elkészítés
Az egyik háromlapos tortalapból kis kört vágunk ki, ez lesz az emelet.
Mindegyik lapot megkenjük a gyümölcspéppel és a tortát, majd az emeletet is megtöltjük a krémmel.
A tetejét gyümölccsel díszítjük az alját tejszínhabbal és a torta oldalát csoki gyűrűvel vonjuk be.
A csoki gyűrű készítését Dr. Oetker Tortasütés és díszítés könyvéből tanultam.
Sütőpapírból a torta kerületének megfelelő csíkot vágunk. A papírcsíkra kanál segítségével rákenjük a felolvasztott csokit. Amikor kezd kissé megdermedni, papírcsíkot helyezzük a torta köré, hogy a csokoládés oldala kerüljön a tortára. Kezünkkel kissé rányomkodjuk, és hűtőbe rakva megvárjuk, míg megszilárdul, majd óvatosan lehúzzuk a sütőpapírt.
Torta
Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Díszítés:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Az egyik háromlapos tortalapból kis kört vágunk ki, ez lesz az emelet.
Mindegyik lapot megkenjük a gyümölcspéppel és a tortát, majd az emeletet is megtöltjük a krémmel.
A tetejét gyümölccsel díszítjük az alját tejszínhabbal és a torta oldalát csoki gyűrűvel vonjuk be.
A csoki gyűrű készítését Dr. Oetker Tortasütés és díszítés könyvéből tanultam.
Sütőpapírból a torta kerületének megfelelő csíkot vágunk. A papírcsíkra kanál segítségével rákenjük a felolvasztott csokit. Amikor kezd kissé megdermedni, papírcsíkot helyezzük a torta köré, hogy a csokoládés oldala kerüljön a tortára. Kezünkkel kissé rányomkodjuk, és hűtőbe rakva megvárjuk, míg megszilárdul, majd óvatosan lehúzzuk a sütőpapírt.
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?