
Vaniliàs Ricotta Palacsinta


Hozzávalók
Tèszta:
Sütèshez tàlalàshoz:
Elkészítés
Tèszta
Belekeverjük a maradèk hozzàvalót ès 10 percig àllni hagyjuk.
Olajozott palacsintasütőben vastagabb palacsintàkat sütünk, kb 2ek tèszta egy pakacsinta.
Tàlalàskor a meleg palacsintàra teszünk egy csipet vajat ès juharszirupot.





Vaniliàs Ricotta Palacsinta
Hozzávalók
Tèszta:
Sütèshez tàlalàshoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Tèszta
Belekeverjük a maradèk hozzàvalót ès 10 percig àllni hagyjuk.
Olajozott palacsintasütőben vastagabb palacsintàkat sütünk, kb 2ek tèszta egy pakacsinta.
Tàlalàskor a meleg palacsintàra teszünk egy csipet vajat ès juharszirupot.




Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?