Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vaniliàs Ricotta Palacsinta

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Tèszta:

2 tojàs
1 csipet só
1 ek. cukor
12 dkg liszt
12 dkg ricotta ( krèmes)
1 dl tej

Sütèshez tàlalàshoz:

1 dl olaj
2 dkg vaj
Juharszirup
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Tèszta

A tojàsokat a cukrokkal, sóval, tejjel alaposan elkeverjük.
Belekeverjük a maradèk hozzàvalót ès 10 percig àllni hagyjuk.
Olajozott palacsintasütőben vastagabb palacsintàkat sütünk, kb 2ek tèszta egy pakacsinta.
Tàlalàskor a meleg palacsintàra teszünk egy csipet vajat ès juharszirupot.
Vaniliàs Ricotta Palacsinta Vaniliàs Ricotta Palacsinta Vaniliàs Ricotta Palacsinta Vaniliàs Ricotta Palacsinta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
39 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 20-40 perc között
12 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
18 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!