
Vaníliás tejberizsfagylalt



Hozzávalók
Elkészítés
Elkészítés:
A hideg habtejszínt felverjük, majd a kihűlt tejberizshez forgatjuk először a mascarponét és utána a tejszínhabot. A fagylaltkrémet fagyasztható edénybe áttöltjük, lezárjuk, és legalább 4-5 órára fagyasztóba tesszük, közben eleinte óránként átkeverjük.
A fagylaltot kb. 20 perccel tálalás előtt szobahőmérsékleten állni hagyjuk, majd gombócokat formázunk belőle.
Tippek:
Ízesíthetjük a fagylaltkrémet 1 kávéskanál őrölt fahéjjal is.


Vaníliás tejberizsfagylalt
Hozzávalók
kb. 6 adag elkészítéséhez
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A hideg habtejszínt felverjük, majd a kihűlt tejberizshez forgatjuk először a mascarponét és utána a tejszínhabot. A fagylaltkrémet fagyasztható edénybe áttöltjük, lezárjuk, és legalább 4-5 órára fagyasztóba tesszük, közben eleinte óránként átkeverjük.
A fagylaltot kb. 20 perccel tálalás előtt szobahőmérsékleten állni hagyjuk, majd gombócokat formázunk belőle.
Tippek:
Ízesíthetjük a fagylaltkrémet 1 kávéskanál őrölt fahéjjal is.

Legújabb cikkek

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.


Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?