Vaníliás tejberizsfagylalt
Hozzávalók
Elkészítés
Elkészítés:
A hideg habtejszínt felverjük, majd a kihűlt tejberizshez forgatjuk először a mascarponét és utána a tejszínhabot. A fagylaltkrémet fagyasztható edénybe áttöltjük, lezárjuk, és legalább 4-5 órára fagyasztóba tesszük, közben eleinte óránként átkeverjük.
A fagylaltot kb. 20 perccel tálalás előtt szobahőmérsékleten állni hagyjuk, majd gombócokat formázunk belőle.
Tippek:
Ízesíthetjük a fagylaltkrémet 1 kávéskanál őrölt fahéjjal is.
Vaníliás tejberizsfagylalt
Hozzávalók
kb. 6 adag elkészítéséhez
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A hideg habtejszínt felverjük, majd a kihűlt tejberizshez forgatjuk először a mascarponét és utána a tejszínhabot. A fagylaltkrémet fagyasztható edénybe áttöltjük, lezárjuk, és legalább 4-5 órára fagyasztóba tesszük, közben eleinte óránként átkeverjük.
A fagylaltot kb. 20 perccel tálalás előtt szobahőmérsékleten állni hagyjuk, majd gombócokat formázunk belőle.
Tippek:
Ízesíthetjük a fagylaltkrémet 1 kávéskanál őrölt fahéjjal is.
Legújabb cikkek
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?