Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vaníliás-tejcsokis csiguszok

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Vaníliás-tejcsokis csiguszok

2-3 ek. cukor
3 dl tej
4 db tejcsokoládé szelet ( 12,5g * 4 )
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A pudingot elkészítjük a tejjel és cukorral, majd beletördeljük a tejcsoki szeleteket.
A leveles tésztát kinyújtjuk, majd rákenjük a pudingot. Szorosan feltekerjük, és 2 cm széles korongokra vágjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk a csigákat, és előmelegített 180 fokos légkeveréses sütőbe tesszük. Kb 15-20 perc alatt készre sütjük.

Alternatív elkészítés

Volt még egy csomag leveles tésztám ,és gondoltam készítek belőle valami édes finomságot. (interneten találtam a receptet )
Vaníliás-tejcsokis csiguszok Vaníliás-tejcsokis csiguszok

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-10-17
0 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!