Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vaníliás-tejcsokis csiguszok

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Vaníliás-tejcsokis csiguszok

2-3 ek. cukor
3 dl tej
4 db tejcsokoládé szelet ( 12,5g * 4 )
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A pudingot elkészítjük a tejjel és cukorral, majd beletördeljük a tejcsoki szeleteket.
A leveles tésztát kinyújtjuk, majd rákenjük a pudingot. Szorosan feltekerjük, és 2 cm széles korongokra vágjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk a csigákat, és előmelegített 180 fokos légkeveréses sütőbe tesszük. Kb 15-20 perc alatt készre sütjük.

Alternatív elkészítés

Volt még egy csomag leveles tésztám ,és gondoltam készítek belőle valami édes finomságot. (interneten találtam a receptet )
Vaníliás-tejcsokis csiguszok Vaníliás-tejcsokis csiguszok

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
12 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 20-40 perc között
49 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
12 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-07-05
1 Kedvelés

Retró vendégváró sütemények

Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-06-13
1 Kedvelés

Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!

A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!