Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vegán füstölt sajtos mártogatós

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

80 g füstölt vegán sajt (tömb, reszelhető)
2 gerezd fokhagyma
1 zsenge szál újhagyma
frissen őrölt fekete bors
kb. 3-4 evőkanál aprított petrezselyemzöld
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A füstölt vegán sajtot és a megpucolt fokhagymát kis lyukú reszelőn lereszeljük, a megtisztított újhagymát finomra aprítjuk.

Elkészítés:

A Creme VEGA-t a reszelt sajttal és fokhagymával, valamint az aprított újhagymával együtt késes aprítóba tesszük, és krémesre törjük. Ezután ízesítjük sóval és frissen őrölt fekete borssal, végül hozzákeverjük az aprított petrezselyemzöldet is. Tálalásig hűtőbe tesszük.

Tipp:

Vegán kenyérfélével vagy hasábokra vágott zöldségekkel (sárgarépával, kígyóuborkával, angol zellerrel, kaliforniai paprikával) tálalhatjuk a mártogatóst.
Vegán füstölt sajtos mártogatós

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
15 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
2 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 0-20 perc között
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

0 Kedvelés

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák

A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.

Elolvasom Elolvasom
2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!