Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vegán csokoládés mousse

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 8 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 8 adag elkészítéséhez

400 g selyemtofu
6 teáskanál porcukor (kb. 30 g)
1 csipet só
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A tortabevonót felaprítjuk, és gőz fölött alacsony hőmérsékleten megolvasztjuk. A selyemtofut a többi hozzávalóval keverőpohárban botmixerrel simára pürésítjük. Belekeverjük a megolvasztott tortabevonót. A vegán csokoládés mousse-t kb. 30 percre hűtőszekrénybe tesszük. Tálkákba adagoljuk vagy két kanál segítségével nagyobb galuskákat formázunk és tetszés szerinti gyümölcsökkel dekorálva tálaljuk.
A Vegán csokoládés mousse az alternatív életmódot követők számára nyújt desszert alternatívát.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
23 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
6 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
1 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2023-09-15
0 Kedvelés

Babapiskóta, a gyerekkori kedvenc

Babapiskótát könnyedén készíthetünk házilag, a roppanós sütit pedig nemcsak önmagában majszolhatjuk el, hanem számos süteményhez, desszerthez is felhasználhatjuk.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-09-05
0 Kedvelés

Gyors sütemények rohanó hétköznapokra

Visszarázódás a munka vagy a suli világába, ezernyi elintéznivaló – erről szól a szeptember. Pánikra azonban nincs ok, most is kerülhet friss süti az asztalra

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-07-20
0 Kedvelés

Crème brûlée, a francia desszertcsoda

A francia elnevezés – jelentése: „égetett krém” – könnyű desszertet takar, lágy vaníliakrém roppanós karamellréteggel a tetején. Alaprecept és változatok következnek.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!