Vegán gnocchi serpenyőben
Hozzávalók
250 g fagyasztott spenótlevél
1 közepes fej vöröshagyma
300 g csiperkegomba
150 g cseresznyeparadicsom
30 g fenyőmag
3 evőkanál olívaolaj
500 g vegán hűtött gnocchi
250 ml Dr. Oetker Cuisine VEGA
só
némi frissen őrölt bors
Elkészítés
Elkészítés:
A spenótot olvasszuk ki és tegyük egy szűrőre lecsepegni. Hámozzuk meg és kockázzuk fel a hagymát. Tisztítsuk meg és szeleteljük fel a gombát. Mossuk meg és felezzük el a cseresznyeparadicsomokat. A fenyőmagot olaj nélkül, tapadásmentes serpenyőben pirítsuk aranybarnára, majd hagyjuk kihűlni egy tányéron.
Hevítsünk fel 1 evőkanál olajat egy nagy tapadásmentes serpenyőben. Süssük a gnocchit aranybarnára, majd vegyük ki a serpenyőből. Hevítsük fel a maradék olajat a serpenyőben. Pároljuk a hagymát és a gombát kb. 3 percig, majd adjuk hozzá a spenótot, és rövid ideig pároljuk.
Keverjük bele a gnocchit, a paradicsomot és a Cuisine VEGA-t, rövid ideig melegítsük, majd sózzuk és borsozzuk.
Tálaljuk a vegán gnocchit fenyőmaggal megszórva.
Hevítsünk fel 1 evőkanál olajat egy nagy tapadásmentes serpenyőben. Süssük a gnocchit aranybarnára, majd vegyük ki a serpenyőből. Hevítsük fel a maradék olajat a serpenyőben. Pároljuk a hagymát és a gombát kb. 3 percig, majd adjuk hozzá a spenótot, és rövid ideig pároljuk.
Keverjük bele a gnocchit, a paradicsomot és a Cuisine VEGA-t, rövid ideig melegítsük, majd sózzuk és borsozzuk.
Tálaljuk a vegán gnocchit fenyőmaggal megszórva.
Kedvencnek jelölöm
Vegán gnocchi serpenyőben
Hozzávalók
kb. 3 adag elkészítéséhez
250 g fagyasztott spenótlevél
1 közepes fej vöröshagyma
300 g csiperkegomba
150 g cseresznyeparadicsom
30 g fenyőmag
3 evőkanál olívaolaj
500 g vegán hűtött gnocchi
250 ml Dr. Oetker Cuisine VEGA
só
némi frissen őrölt bors
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A spenótot olvasszuk ki és tegyük egy szűrőre lecsepegni. Hámozzuk meg és kockázzuk fel a hagymát. Tisztítsuk meg és szeleteljük fel a gombát. Mossuk meg és felezzük el a cseresznyeparadicsomokat. A fenyőmagot olaj nélkül, tapadásmentes serpenyőben pirítsuk aranybarnára, majd hagyjuk kihűlni egy tányéron.
Hevítsünk fel 1 evőkanál olajat egy nagy tapadásmentes serpenyőben. Süssük a gnocchit aranybarnára, majd vegyük ki a serpenyőből. Hevítsük fel a maradék olajat a serpenyőben. Pároljuk a hagymát és a gombát kb. 3 percig, majd adjuk hozzá a spenótot, és rövid ideig pároljuk.
Keverjük bele a gnocchit, a paradicsomot és a Cuisine VEGA-t, rövid ideig melegítsük, majd sózzuk és borsozzuk.
Tálaljuk a vegán gnocchit fenyőmaggal megszórva.
Hevítsünk fel 1 evőkanál olajat egy nagy tapadásmentes serpenyőben. Süssük a gnocchit aranybarnára, majd vegyük ki a serpenyőből. Hevítsük fel a maradék olajat a serpenyőben. Pároljuk a hagymát és a gombát kb. 3 percig, majd adjuk hozzá a spenótot, és rövid ideig pároljuk.
Keverjük bele a gnocchit, a paradicsomot és a Cuisine VEGA-t, rövid ideig melegítsük, majd sózzuk és borsozzuk.
Tálaljuk a vegán gnocchit fenyőmaggal megszórva.
Legújabb cikkek
1
Uzsonnasütemények Airfryerben
Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.
1
Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.
2
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?