
Vegán kókuszgolyók kandírozott naranccsal



Hozzávalók
Pralinémasszához:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A csokoládét vágjuk durva darabokra és vízfürdőben alacsony hőfokon olvasszuk meg. A kandírozott narancsot vágjuk apró darabokra és egy tálban keverjük össze a kihűlt kókuszreszelékkel. Az olvasztott csokoládét és a Creme Vega-t adjuk hozzá és keverjük össze. A pralinémasszát 2
teáskanál segítségével osszuk kb. 30 adagra. Ezeket tegyük egy sütőpapírral letakart deszkára és helyezzük 1 órára a hűtőbe.
Az adagokat formázzuk golyókká, forgassuk az átszitált porcukorba, és fogyasztásig tároljuk hűtve.
Tipp:
Nézz szét további vegán étrend szerint elkészíthető receptjeink között!


Vegán kókuszgolyók kandírozott naranccsal
Hozzávalók
kb. 30 darab elkészítéséhez
Pralinémasszához:
Díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A csokoládét vágjuk durva darabokra és vízfürdőben alacsony hőfokon olvasszuk meg. A kandírozott narancsot vágjuk apró darabokra és egy tálban keverjük össze a kihűlt kókuszreszelékkel. Az olvasztott csokoládét és a Creme Vega-t adjuk hozzá és keverjük össze. A pralinémasszát 2
teáskanál segítségével osszuk kb. 30 adagra. Ezeket tegyük egy sütőpapírral letakart deszkára és helyezzük 1 órára a hűtőbe.
Az adagokat formázzuk golyókká, forgassuk az átszitált porcukorba, és fogyasztásig tároljuk hűtve.
Tipp:
Nézz szét további vegán étrend szerint elkészíthető receptjeink között!

Legújabb cikkek

Sajttorta, az amerikai kedvenc
A sajttorta mára meghódította szinte az egész világot, méltán nevezhetjük az egyik legnépszerűbb sütifajtának. Létezik belőle sült és sütés nélküli verzió, íme a sajttorta egyszeregy!


Így használd a Creme VEGA-t a mindennapokban
A növényi tejföl-alternatíva igazán hasznos társ a konyhában, hiszen főzéshez, sütéshez és hőkezelést nem igénylő ételekhez is bevethetjük. Felhasználási tippek következnek!


Készítsünk látványos süteményeket egyszerű praktikákkal!
Kreatív, mutatós sütiket készíteni egyáltalán nem ördöngösség! Az alábbi trükkök segítenek, hogy te is elkápráztathasd vendégeidet a legújabb desszertcsodáddal.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?