Vegán kókuszgolyók kandírozott naranccsal
Hozzávalók
Pralinémasszához:
                                        100 g kókuszreszelék
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        80 g vegán fehércsokoládé
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        25 g kandírozott narancs
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        50 g Dr. Oetker Creme Vega
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                            Díszítéshez:
                                        kb. 20 g porcukor
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                            Elkészítés
Előkészítés:
                                    A kókuszreszeléket egy edényben zsiradék nélkül pirítsuk meg és egy tányéron hagyjuk kihűlni.
                                
                            Elkészítés:
                                    Pralinémassza: 
A csokoládét vágjuk durva darabokra és vízfürdőben alacsony hőfokon olvasszuk meg. A kandírozott narancsot vágjuk apró darabokra és egy tálban keverjük össze a kihűlt kókuszreszelékkel. Az olvasztott csokoládét és a Creme Vega-t adjuk hozzá és keverjük össze. A pralinémasszát 2
teáskanál segítségével osszuk kb. 30 adagra. Ezeket tegyük egy sütőpapírral letakart deszkára és helyezzük 1 órára a hűtőbe.
Az adagokat formázzuk golyókká, forgassuk az átszitált porcukorba, és fogyasztásig tároljuk hűtve.
                            A csokoládét vágjuk durva darabokra és vízfürdőben alacsony hőfokon olvasszuk meg. A kandírozott narancsot vágjuk apró darabokra és egy tálban keverjük össze a kihűlt kókuszreszelékkel. Az olvasztott csokoládét és a Creme Vega-t adjuk hozzá és keverjük össze. A pralinémasszát 2
teáskanál segítségével osszuk kb. 30 adagra. Ezeket tegyük egy sütőpapírral letakart deszkára és helyezzük 1 órára a hűtőbe.
Az adagokat formázzuk golyókká, forgassuk az átszitált porcukorba, és fogyasztásig tároljuk hűtve.
Tipp:
                                    Jól hűtve a desszert akár 1 hétig is eláll. És úgy is nagyon finom :)
Nézz szét további vegán étrend szerint elkészíthető receptjeink között!
                            Nézz szét további vegán étrend szerint elkészíthető receptjeink között!
                        
                            Kedvencnek jelölöm
                        
                                                    
                                            
                Vegán kókuszgolyók kandírozott naranccsal
Hozzávalók
kb. 30 darab elkészítéséhez
Pralinémasszához:
                                        100 g kókuszreszelék
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        80 g vegán fehércsokoládé
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        25 g kandírozott narancs
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                                            Díszítéshez:
                                        kb. 20 g porcukor
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                            Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
                                    A kókuszreszeléket egy edényben zsiradék nélkül pirítsuk meg és egy tányéron hagyjuk kihűlni.
                                
                            Elkészítés:
                                    Pralinémassza: 
A csokoládét vágjuk durva darabokra és vízfürdőben alacsony hőfokon olvasszuk meg. A kandírozott narancsot vágjuk apró darabokra és egy tálban keverjük össze a kihűlt kókuszreszelékkel. Az olvasztott csokoládét és a Creme Vega-t adjuk hozzá és keverjük össze. A pralinémasszát 2
teáskanál segítségével osszuk kb. 30 adagra. Ezeket tegyük egy sütőpapírral letakart deszkára és helyezzük 1 órára a hűtőbe.
Az adagokat formázzuk golyókká, forgassuk az átszitált porcukorba, és fogyasztásig tároljuk hűtve.
                            A csokoládét vágjuk durva darabokra és vízfürdőben alacsony hőfokon olvasszuk meg. A kandírozott narancsot vágjuk apró darabokra és egy tálban keverjük össze a kihűlt kókuszreszelékkel. Az olvasztott csokoládét és a Creme Vega-t adjuk hozzá és keverjük össze. A pralinémasszát 2
teáskanál segítségével osszuk kb. 30 adagra. Ezeket tegyük egy sütőpapírral letakart deszkára és helyezzük 1 órára a hűtőbe.
Az adagokat formázzuk golyókká, forgassuk az átszitált porcukorba, és fogyasztásig tároljuk hűtve.
Tipp:
                                    Jól hűtve a desszert akár 1 hétig is eláll. És úgy is nagyon finom :)
Nézz szét további vegán étrend szerint elkészíthető receptjeink között!
                            Nézz szét további vegán étrend szerint elkészíthető receptjeink között!
                                            Legújabb cikkek
    1
                        
            
    Uzsonnasütemények Airfryerben
Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.
    2
                        
            
    Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.
    3
                        
            
    Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
                    
                    
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?