
Vegán kókuszgolyók kandírozott naranccsal



Hozzávalók
Pralinémasszához:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A csokoládét vágjuk durva darabokra és vízfürdőben alacsony hőfokon olvasszuk meg. A kandírozott narancsot vágjuk apró darabokra és egy tálban keverjük össze a kihűlt kókuszreszelékkel. Az olvasztott csokoládét és a Creme Vega-t adjuk hozzá és keverjük össze. A pralinémasszát 2
teáskanál segítségével osszuk kb. 30 adagra. Ezeket tegyük egy sütőpapírral letakart deszkára és helyezzük 1 órára a hűtőbe.
Az adagokat formázzuk golyókká, forgassuk az átszitált porcukorba, és fogyasztásig tároljuk hűtve.
Tipp:
Nézz szét további vegán étrend szerint elkészíthető receptjeink között!


Vegán kókuszgolyók kandírozott naranccsal
Hozzávalók
kb. 30 darab elkészítéséhez
Pralinémasszához:
Díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A csokoládét vágjuk durva darabokra és vízfürdőben alacsony hőfokon olvasszuk meg. A kandírozott narancsot vágjuk apró darabokra és egy tálban keverjük össze a kihűlt kókuszreszelékkel. Az olvasztott csokoládét és a Creme Vega-t adjuk hozzá és keverjük össze. A pralinémasszát 2
teáskanál segítségével osszuk kb. 30 adagra. Ezeket tegyük egy sütőpapírral letakart deszkára és helyezzük 1 órára a hűtőbe.
Az adagokat formázzuk golyókká, forgassuk az átszitált porcukorba, és fogyasztásig tároljuk hűtve.
Tipp:
Nézz szét további vegán étrend szerint elkészíthető receptjeink között!

Legújabb cikkek

Régi ízek, elfeledett édességek nyomában
Csapjuk fel a családi szakácskönyvet, és merüljünk el a már-már elfeledett finomságok olvasgatásában! Prósza, málé, lisztes sterc, kinek ismerősek ezek az ételnevek?


Sajttorta, az amerikai kedvenc
A sajttorta mára meghódította szinte az egész világot, méltán nevezhetjük az egyik legnépszerűbb sütifajtának. Létezik belőle sült és sütés nélküli verzió, íme a sajttorta egyszeregy!


Így használd a Creme VEGA-t a mindennapokban
A növényi tejföl-alternatíva igazán hasznos társ a konyhában, hiszen főzéshez, sütéshez és hőkezelést nem igénylő ételekhez is bevethetjük. Felhasználási tippek következnek!

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?