Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vegán kókusztejes vaníliapuding erdei gyümölcsös öntettel

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

Vaníliapudinghoz:

500 ml kókuszital
30 g agávészirup

Gyümölcsöntethez:

120 g fagyasztott erdeigyümölcs-keverék
kb. 1 evőkanál agávészirup

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

Vaníliapuding:
A pudingport legalább 6 evőkanál hideg kókuszitallal fokozatosan simára keverjük. A maradék italt felforraljuk, lehúzzuk a tűzhelyről, majd belekeverjük a kikevert pudingport. A pudingot kevergetés közben legalább 1 percig főzzük, majd belekeverjük az agávészirupot. A forró pudingot elosztjuk 4 desszertes tálkában, tetejükre frissentartó fóliát teszünk, és hagyjuk kihűlni.

Gyümölcsöntet:
A fagyasztott erdeigyümölcs-keveréket egy kis lábasba tesszük, és lassú tűzön, kevergetve puhára főzzük, közben édesítjük az agávésziruppal. Hagyjuk kihűlni, majd a puding tetejére kanalazzuk.

Tipp:

Mentalevelekkel vagy citromfűvel díszíthetjük a pudingokat.
A Vegán kókusztejes vaníliapuding erdei gyümölcsös öntettel gazdagított pudingos pohárkrém desszert.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 0-20 perc között
2 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
15 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

0 Kedvelés

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák

A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.

Elolvasom Elolvasom
2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!