Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vegán zöldségcurry

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

60 g vöröshagyma
250 g sárga kaliforniai paprika
250 g piros kaliforniai paprika
250 g fehér csiperkegomba
450 g padlizsán
5 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál paradicsompüré
400 ml kókusztej konzerv
100 g földimogyoró sózott
némi só
némi frissen őrölt bors
némi currypor
100 g földimogyoró sózott
petrezselyem
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A zöldségeket megtisztítjuk. A hagymát felaprítjuk, a kaliforniai paprikát csíkokra vágjuk, a gombát vastagabb darabokra szeljük, a padlizsánt vékonyan szeleteljük.

Elkészítés:

Az olívaolajat egy lábasban felhevítjük, majd a hagymát és a paradicsompürét rövid ideig átpároljuk. A paprikát és a padlizsánt hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk, végül a kókusztejjel felöntjük. Fedő alatt 5 percig főzzük, alkalmanként átkeverjük, majd a gombát is hozzátesszük és a kívánt állag eléréséig pároljuk. A Creme VEGA-t hozzáöntjük, ízlés szerint curryporral fűszerezzük. Végül tányérra szedjük, a mogyoróval és a petrezselyemmel gazdagítjuk.

Tippek vegán étrendhez:

Próbáld ki a Dr. Oetker Cuisine VEGA-t tejszín helyett!
A Vegán zöldségcurry  főételként kínálható húsmentes finomság.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
23 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
9 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
20 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-07-05
1 Kedvelés

Retró vendégváró sütemények

Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-06-13
1 Kedvelés

Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!

A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!