
Vegán zöldségcurry



Hozzávalók
60 g vöröshagyma
250 g sárga kaliforniai paprika
250 g piros kaliforniai paprika
250 g fehér csiperkegomba
450 g padlizsán
5 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál paradicsompüré
400 ml kókusztej konzerv
1 pohár Dr. Oetker Creme VEGA
100 g földimogyoró sózott
némi só
némi frissen őrölt bors
némi currypor
100 g földimogyoró sózott
petrezselyem
Elkészítés
Előkészítés:
A zöldségeket megtisztítjuk. A hagymát felaprítjuk, a kaliforniai paprikát csíkokra vágjuk, a gombát vastagabb darabokra szeljük, a padlizsánt vékonyan szeleteljük.
Elkészítés:
Az olívaolajat egy lábasban felhevítjük, majd a hagymát és a paradicsompürét rövid ideig átpároljuk. A paprikát és a padlizsánt hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk, végül a kókusztejjel felöntjük. Fedő alatt 5 percig főzzük, alkalmanként átkeverjük, majd a gombát is hozzátesszük és a kívánt állag eléréséig pároljuk. A Creme VEGA-t hozzáöntjük, ízlés szerint curryporral fűszerezzük. Végül tányérra szedjük, a mogyoróval és a petrezselyemmel gazdagítjuk.

Kedvencnek jelölöm

Vegán zöldségcurry
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
60 g vöröshagyma
250 g sárga kaliforniai paprika
250 g piros kaliforniai paprika
250 g fehér csiperkegomba
450 g padlizsán
5 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál paradicsompüré
400 ml kókusztej konzerv
1 pohár Dr. Oetker Creme VEGA
100 g földimogyoró sózott
némi só
némi frissen őrölt bors
némi currypor
100 g földimogyoró sózott
petrezselyem
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A zöldségeket megtisztítjuk. A hagymát felaprítjuk, a kaliforniai paprikát csíkokra vágjuk, a gombát vastagabb darabokra szeljük, a padlizsánt vékonyan szeleteljük.
Elkészítés:
Az olívaolajat egy lábasban felhevítjük, majd a hagymát és a paradicsompürét rövid ideig átpároljuk. A paprikát és a padlizsánt hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk, végül a kókusztejjel felöntjük. Fedő alatt 5 percig főzzük, alkalmanként átkeverjük, majd a gombát is hozzátesszük és a kívánt állag eléréséig pároljuk. A Creme VEGA-t hozzáöntjük, ízlés szerint curryporral fűszerezzük. Végül tányérra szedjük, a mogyoróval és a petrezselyemmel gazdagítjuk.

Legújabb cikkek
1

Indítsd változatos zabkásákkal a reggeled!
Rengeteg érvet tudunk, hogy miért fogyassz reggelire zabkását. Változatos, tápláló, egészséges…és azt mondtuk már, hogy nagyon-nagyon finom?

1

Tavaszi piknik? Készülj villámgyors sütikkel!
A Dr. Oetker sütemény alapporokkal még akkor sem kell lemondanod a frissen sült süti élményéről, ha váratlan piknik-meghívást kapsz a barátoktól.

1

Mentes desszertcsodák pudingból
Glutén- vagy laktózérzékenységgel élsz? Netán vegán étrendet követsz? Kevesebb cukrot fogyasztanál? A pudingos desszertekről neked sem kell lemondanod!

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?