
Vegetáriánus pizza



Hozzávalók
Tepsihez:
Tésztához:
Feltéthez:
Elkészítés
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 200 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Keverjük össze a lisztet a sütőporral egy keverőtálban. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, és konyhai robotgéppel (dagasztó spirál), kezdetben a legalacsonyabb, majd a legmagasabb fokozaton, addig dagasztjuk, amíg sima tésztát nem kapunk (túl sokáig ne dagasszuk, mert a tészta ragadni fog!). A tésztát enyhén lisztezett munkafelületen golyóvá formázzuk. A tésztagolyót kerek formára (kb. 28 cm Ø) sodorjuk ki a tepsiben.
Feltét:
A hegyes paprikákat karikákra vágjuk és megtisztítjuk. Tisztítsuk meg és szeleteljük fel a gombát. A paradicsomokat mossuk meg és vágjuk félbe.
A paradicsomszószt egyenletesen kenjük el az alapon. Az előkészített zöldségeket egyenletesen osszuk el a szószon, majd szórjuk meg reszelt sajttal. Némi oregánót szórjunk a tetejére és a tepsit tegyük a sütő alsó részébe, és süssük meg a pizzát.
Sütési idő: kb. 15-18 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Tippek:
A kész pizzát friss bazsalikom levelekkel tálalhatjuk.


Vegetáriánus pizza
Hozzávalók
1-2 adag elkészítéséhez
Tepsihez:
Tésztához:
Feltéthez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 200 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Keverjük össze a lisztet a sütőporral egy keverőtálban. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, és konyhai robotgéppel (dagasztó spirál), kezdetben a legalacsonyabb, majd a legmagasabb fokozaton, addig dagasztjuk, amíg sima tésztát nem kapunk (túl sokáig ne dagasszuk, mert a tészta ragadni fog!). A tésztát enyhén lisztezett munkafelületen golyóvá formázzuk. A tésztagolyót kerek formára (kb. 28 cm Ø) sodorjuk ki a tepsiben.
Feltét:
A hegyes paprikákat karikákra vágjuk és megtisztítjuk. Tisztítsuk meg és szeleteljük fel a gombát. A paradicsomokat mossuk meg és vágjuk félbe.
A paradicsomszószt egyenletesen kenjük el az alapon. Az előkészített zöldségeket egyenletesen osszuk el a szószon, majd szórjuk meg reszelt sajttal. Némi oregánót szórjunk a tetejére és a tepsit tegyük a sütő alsó részébe, és süssük meg a pizzát.
Sütési idő: kb. 15-18 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Tippek:
A kész pizzát friss bazsalikom levelekkel tálalhatjuk.

Legújabb cikkek

Töltsük fel a vitaminraktárainkat!
A tél vége felé hatalmas szükségünk van egy kis vitaminpótlásra. Válogassunk szezonális alapanyagokból, és süssünk tápanyagokban gazdag finomságokat!


Pitesütésre fel! Változatos formák, izgalmas töltelékek
A pite sosem unalmas! Készíthetjük nagyra és falatnyira, a tetejét kedvünkre dekorálhat-juk. Arról pedig még nem is beszéltünk, hogy mennyi töltelék variáció létezik!


Brownie-tól a mézeskalácsig: süss és díszíts kreatívan karácsonyra!
Legyen az idei karácsony igazán kreatív! Engedd szabadon a fantáziád, és készíts finom, ötletes sütiket a családdal vagy a barátokkal, ebben segítenek a Dr. Oetker ünnepi termé-kei.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?