Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Zserbómuffin

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Zserbómuffin

3 tojás
15 dkg darált dió
20 dkg cukor
1 dl tej
1 kávéskanál Dr. Oetker Sütőpor
20 dkg vaj vagy margarin
20 dkg liszt
baracklekvár
vanília eszenc

Díszítés:

kevés olaj
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Összekeverjük a lisztet, a diót, és a sütőport. Egy másik tálban felverjük a tojásokat a vajjal és cukorral, vanília eszenccel és a tejjel. A lisztes keveréket hozzáadjuk a tojásos, vajas masszához. A muffinpapír aljára rakunk a masszából, közepébe rakjuk a baracklekvárt majd befedjük a masszával. Ebből kb. 12-14 darab lesz. Előre melegített lerben 25 perc alatt megsütjük.
Az étcsokit felolvasztjuk, kevés olajat adunk hozzá és rákenjük a muffinokra.

Személyes megjegyzés

Dió helyett lehet használni mogyorót, lehet, hogy még finomabb.
Zserbómuffin

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
12 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
31 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
13 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!