Pudingok és krémek

Tippek és trükkök a tökéletes desszertek elkészítéséhez.

Hogyan akadályozzuk meg a puding bőrösödését?
Mire figyeljünk a puding kóstolgatása közben?
Hideg vagy szobahőmérsékletű tejet használjunk?
Zsíros vagy a zsírszegény tej a jobb?
Mire figyeljünk a puding hűtésénél?
Lehet mikrohullámú sütőben pudingot főzni?
Mit tegyünk, hogy ne égjen le a tej?
Mire figyeljünk, ha formába töltjük a pudingot?
Alternatív tejeket lehet használni a pudingfőzéshez?
Helyettesíthetjük a tej egy részét tejszínnel?
Mire figyeljünk a gyümölcsökkel való dekorálás során?
Hogyan díszítsük a pudingot különböző gyümölcsökkel?
Hogyan díszítsük a pudingot cseresznyével és meggyel?
Hogyan készítsünk réteges pudingot?
Hogyan készítsünk márvány pudingot?
Hogyan készítsünk torta tölteléket puding felhasználásával?
Használhatunk gyümölcslevet a puding főzéséhez?
Milyen tejet használjunk a krémporok felveréséhez?
Helyettesíthetjük a tej egy részét tejszínnel?
Fontos-e a leírt keverési idő betartása a desszertek kikeverésénél?
Meddig tárolhatók hűtőszekrényben a desszertek?
A főzött krémet tartalmazó sütemények meddig fogyaszthatók?
Mikor díszítsük az elkészített desszertet, pohárkrémet?
Fontos a hozzávalók sorrendje egy desszert kikeverésénél?

Receptajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
16 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
29 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
34 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
19 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
17 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Kapcsolódó cikkek

Dátum 2024-07-05
1 Kedvelés

Retró vendégváró sütemények

Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-06-13
1 Kedvelés

Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!

A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!