Pudingok és krémek

Tippek és trükkök a tökéletes desszertek elkészítéséhez.

Hogyan akadályozzuk meg a puding bőrösödését?
Mire figyeljünk a puding kóstolgatása közben?
Hideg vagy szobahőmérsékletű tejet használjunk?
Zsíros vagy a zsírszegény tej a jobb?
Mire figyeljünk a puding hűtésénél?
Lehet mikrohullámú sütőben pudingot főzni?
Mit tegyünk, hogy ne égjen le a tej?
Mire figyeljünk, ha formába töltjük a pudingot?
Alternatív tejeket lehet használni a pudingfőzéshez?
Helyettesíthetjük a tej egy részét tejszínnel?
Mire figyeljünk a gyümölcsökkel való dekorálás során?
Hogyan díszítsük a pudingot különböző gyümölcsökkel?
Hogyan díszítsük a pudingot cseresznyével és meggyel?
Hogyan készítsünk réteges pudingot?
Hogyan készítsünk márvány pudingot?
Hogyan készítsünk torta tölteléket puding felhasználásával?
Használhatunk gyümölcslevet a puding főzéséhez?
Milyen tejet használjunk a krémporok felveréséhez?
Helyettesíthetjük a tej egy részét tejszínnel?
Fontos-e a leírt keverési idő betartása a desszertek kikeverésénél?
Meddig tárolhatók hűtőszekrényben a desszertek?
A főzött krémet tartalmazó sütemények meddig fogyaszthatók?
Mikor díszítsük az elkészített desszertet, pohárkrémet?
Fontos a hozzávalók sorrendje egy desszert kikeverésénél?

Receptajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
17 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
30 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
39 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
20 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
18 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Kapcsolódó cikkek

Dátum 2024-10-17
0 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-02
0 Kedvelés

Tízórai- és uzsonnaötletek a gazdaságosság jegyében

Szeptembertől ismét fejtörést okoz, hogy mi kerüljön nap mint nap az uzsonnás dobozba. Legyenek finomak és változatosak a receptek, és a családi költségvetést se terheljék meg túlzottan.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-08-06
0 Kedvelés

Mentsd a menthetőt! Tippek sütési bakik megelőzésére és korrigálására

Akár veteránok, akár kezdő sütögetők vagyunk, hiba mindig csúszhat a számításunkra. Aggodalomra azonban semmi ok, gyakran a legreménytelenebbnek tűnő helyzet is megoldható!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-07-05
1 Kedvelés

Retró vendégváró sütemények

Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!