Pudingok és krémek

Tippek és trükkök a tökéletes desszertek elkészítéséhez.

Hogyan akadályozzuk meg a puding bőrösödését?
Mire figyeljünk a puding kóstolgatása közben?
Hideg vagy szobahőmérsékletű tejet használjunk?
Zsíros vagy a zsírszegény tej a jobb?
Mire figyeljünk a puding hűtésénél?
Lehet mikrohullámú sütőben pudingot főzni?
Mit tegyünk, hogy ne égjen le a tej?
Mire figyeljünk, ha formába töltjük a pudingot?
Alternatív tejeket lehet használni a pudingfőzéshez?
Helyettesíthetjük a tej egy részét tejszínnel?
Mire figyeljünk a gyümölcsökkel való dekorálás során?
Hogyan díszítsük a pudingot különböző gyümölcsökkel?
Hogyan díszítsük a pudingot cseresznyével és meggyel?
Hogyan készítsünk réteges pudingot?
Hogyan készítsünk márvány pudingot?
Hogyan készítsünk torta tölteléket puding felhasználásával?
Használhatunk gyümölcslevet a puding főzéséhez?
Milyen tejet használjunk a krémporok felveréséhez?
Helyettesíthetjük a tej egy részét tejszínnel?
Fontos-e a leírt keverési idő betartása a desszertek kikeverésénél?
Meddig tárolhatók hűtőszekrényben a desszertek?
A főzött krémet tartalmazó sütemények meddig fogyaszthatók?
Mikor díszítsük az elkészített desszertet, pohárkrémet?
Fontos a hozzávalók sorrendje egy desszert kikeverésénél?

Receptajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
5 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
12 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
9 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
10 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
1 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Kapcsolódó cikkek

Dátum 2022-11-29
0 Kedvelés

Habkönnyű desszertcsoda, ez a mousse

A franciák tudnak valamit, ha desszertről van szó! A mousse az egyik leghíresebb édes-ségük, a könnyű, habos csoda a XVIII. századtól töretlenül gyűjti lelkes rajongóit.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-11-21
0 Kedvelés

Fókuszban az energiatakarékosság – melegítsük elő a sütőt?

Hogyan tudnánk még spórolni? – tesszük fel a kérdést. Lássuk, mi a helyzet a sütéssel, kötelező az előmelegítés?

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-11-08
0 Kedvelés

Jön a tél, készítsünk testet-lelket melengető italokat!

Nyáron minél jobban behűtött limonádékra, koktélokra vágyunk. Télen pedig pont az ellenkezőjükre: kerüljön a poharunkba valami igazán forró, finom, melengető ital!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-11-08
2 Kedvelés

Pizza-pillanatok: az olasz kedvenc sosem unalmas!

Az ízlésünk velünk együtt változik, így a pizza műfaján belül is mindig másra vágyunk. Újítsuk meg kedvencünket, mutatjuk, hogyan!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-10-21
0 Kedvelés

Csokit vagy csalunk! „Rémisztő” halloween-édességek

Halloween ünnepére készülve nyugodtan „játszhatunk az étellel”. Legyen minél „rémisz-tőbb”, azaz inkább mulatságos: pókok, múmiák, szörnyek, boszik, sorakozó!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-10-15
0 Kedvelés

Süssünk sós pitéket!

A pite szó hallatára legtöbbünknek a klasszikus almás jut rögtön eszünkbe. Most viszont irány a sós piték világa, izgalmas utazásnak ígérkezik!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!