Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Házi keksztekercs

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Házi keksztekercs

200 g háztartási keksz
200 g sütőmargarin
100 g porcukor
100 g kókuszreszelék
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A kekszet mákdarálón széttörjük, majd hozzáadjuk a közben megolvasztott margarint. Jól összegyúrjuk.
A többi margarint egy lábasban tűzhelyen megmelegítve elkavarjuk a cukorral és a kókuszreszelékkel habosra, majd egy óráig hűtjük. A kekszes masszát kinyújtjuk, mint egy tésztát és benne szétkenjük a tölteléket, majd felcsavarjuk. (Könnyebb, ha a kekszes masszát egy alufólián nyújtjuk ki, mivel így a töltelék hajtogatásnál nem fog szétesni. Könnyebb becsomagolva. Belerakhatjuk könnyedén, törés nélkül a hűtőszekrénybe hűlni pár órára.)
Házi keksztekercs

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
19 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
36 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!