
Pizza alaptészta


Hozzávalók
Pizza alaptészta
Elkészítés
Elkészítés
Letakarva hagyjuk meleg helyen a duplájára kelni.
Amikor megkelt, osszuk annyi részre, amennyit szeretnénk készíteni, majd formázzunk belőle cipókat. Letakarva hagyjuk még pihenni, kb. 20 percet.
Pihenés után nyomkodjuk formába, tegyük rá a feltéteket, majd 200 fokon (vagy annál magasabban) süssük meg, kb. 7-12 perc alatt, vagy míg a sajt megolvad/pirul.
Tálalás



Pizza alaptészta
Hozzávalók
Pizza alaptészta
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Letakarva hagyjuk meleg helyen a duplájára kelni.
Amikor megkelt, osszuk annyi részre, amennyit szeretnénk készíteni, majd formázzunk belőle cipókat. Letakarva hagyjuk még pihenni, kb. 20 percet.
Pihenés után nyomkodjuk formába, tegyük rá a feltéteket, majd 200 fokon (vagy annál magasabban) süssük meg, kb. 7-12 perc alatt, vagy míg a sajt megolvad/pirul.
Tálalás


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?