Almás-krémes torta
Hozzávalók
Almás-krémes torta
Elkészítés
Elkészítés
Egy 26 centi átmérőjű kapcsos tortaformát kibélelek sütőpapírral, majd az alját megszóróm fahéjjal és vaníliás cukorral. Az almákat meghámozom, és vékony cikkekre vágva beborítom vele a tortaforma alját.
Az almacikkekre ráöntöm a masszát, és 190 fokos sütőben 30-35 perc alatt készre sütöm.
Amikor kihűlt, kifordítom egy tányérra, óvatosan lehúzom róla a sütőpapírt, majd visszateszem a tortaformába. Elkészítem a Dr. Oetker Házi Krémes krémet, és a kihűlt torta tetejére simítom. A tetejére lehet tortadarát szórni, vagy csokoládéval bevonni.
Tálalás
Tárolás
Almás-krémes torta
Hozzávalók
Almás-krémes torta
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Egy 26 centi átmérőjű kapcsos tortaformát kibélelek sütőpapírral, majd az alját megszóróm fahéjjal és vaníliás cukorral. Az almákat meghámozom, és vékony cikkekre vágva beborítom vele a tortaforma alját.
Az almacikkekre ráöntöm a masszát, és 190 fokos sütőben 30-35 perc alatt készre sütöm.
Amikor kihűlt, kifordítom egy tányérra, óvatosan lehúzom róla a sütőpapírt, majd visszateszem a tortaformába. Elkészítem a Dr. Oetker Házi Krémes krémet, és a kihűlt torta tetejére simítom. A tetejére lehet tortadarát szórni, vagy csokoládéval bevonni.
Tálalás
Tárolás
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?