Anyóka sütemény
Hozzávalók
Tésztához:
Mázhoz:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
A porcukrot a forró vizet, a citromlevet és a rumaromát összekeverjük, ha szükséges még adhatunk hozzá vizet, vagy citromlevet, hogy jó folyékony legyen.
Ha a tészta megsült, a cukormázat ráöntjük és egyenletesen elkenjük a tetején. Hideg helyre tesszük, hogy a máz megkössön, és a tészta kihűljön, majd a süteményt 3,5 x 3,5 cm-s kockákra vágjuk. Ha szeretnénk, kis kakaóporral motívumokat készíthetünk.
Tálalás
Anyóka sütemény
Hozzávalók
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
A porcukrot a forró vizet, a citromlevet és a rumaromát összekeverjük, ha szükséges még adhatunk hozzá vizet, vagy citromlevet, hogy jó folyékony legyen.
Ha a tészta megsült, a cukormázat ráöntjük és egyenletesen elkenjük a tetején. Hideg helyre tesszük, hogy a máz megkössön, és a tészta kihűljön, majd a süteményt 3,5 x 3,5 cm-s kockákra vágjuk. Ha szeretnénk, kis kakaóporral motívumokat készíthetünk.
Tálalás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?