
Aranygaluska muffin


Hozzávalók
Tészta:
Tetejére:
Vanília öntet:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Lisztezett munkafelületen, kb. 1 cm vastagságúra kinyújtjuk, kisebb pohárral félholdakat szaggatunk, olajjal kikent muffin tepsibe rakosgatunk 1 réteget az aljára, megkenjük olajjal, megszórjuk a cukros dióval, még 1 réteget teszünk rá és ezt is megkenjük és leszórjuk a dióval. Mindegyik mélyedést megtöltjük így.
Előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütjük.
A pudingport felfőzzük a tejjel, belekeverjük a cukrot, ezzel az öntettel tálaljuk.
Tálalás


Aranygaluska muffin
Hozzávalók
Tészta:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Lisztezett munkafelületen, kb. 1 cm vastagságúra kinyújtjuk, kisebb pohárral félholdakat szaggatunk, olajjal kikent muffin tepsibe rakosgatunk 1 réteget az aljára, megkenjük olajjal, megszórjuk a cukros dióval, még 1 réteget teszünk rá és ezt is megkenjük és leszórjuk a dióval. Mindegyik mélyedést megtöltjük így.
Előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütjük.
A pudingport felfőzzük a tejjel, belekeverjük a cukrot, ezzel az öntettel tálaljuk.
Tálalás

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?