Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Bagoly torta

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Recept megosztása

Hozzávalók

Tésztához:

8 tojás
8 ek. víz
16 ek. porcukor
16 ek. liszt

Töltelékhez:

30 dkg babapiskóta
10 dkg étcsoki

ízlés szerint:

porcukor
kristálycukor
baracklekvár
rumaroma
tej
csoki (én pár kocka fehéret, és tejcsokit tettem bele)
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A tészta elkészítése:

Egy keverőedényben a tojássárgáját vízzel és a cukorral habosra keverem. Hozzáadom a lisztet, majd beleforgatom a felvert tojásfehérjét.
A töltelékhez a hozzávalókat összegyúrjuk.

A masszát két részletben megsütöttem. Két különböző méretű tálat körbevágtam a piskótákon. A tálakat kibéleltem alufóliával és kiraktam a piskóta maradékokkal. Majd beletettem a tölteléket, majd a tetejére a két kivágott karikát tettem.
Kicsit betettem a hűtőbe, majd mindkét tálból kiborítottam a tésztát, és marcipánnal bevontam.
Bagoly torta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
54 Kedvelés
Nehézség Tapasztalatot kíván
Szükséges idő Több, mint 60 perc
22 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 20-40 perc között
15 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!