
Bánáti túrós bukta


Hozzávalók
Bánáti túrós bukta
Kenéshez:
Töltelék:
Tetejére:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Kis hézagokat (0,5 cm) hagyva tepsibe rakjuk, külön-külön megkenjük a félretett olvasztott zsírral és kelni hagyjuk még fél órát. Tetejére ráöntjük a tojás+tej+töltelék egyvelegét, majd előmelegített sütőben 200 fokon, szép aranyszínűre sütjük.
Tálalás
24 darab lesz belőle.



Bánáti túrós bukta
Hozzávalók
Bánáti túrós bukta
Kenéshez:
Töltelék:
Tetejére:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Kis hézagokat (0,5 cm) hagyva tepsibe rakjuk, külön-külön megkenjük a félretett olvasztott zsírral és kelni hagyjuk még fél órát. Tetejére ráöntjük a tojás+tej+töltelék egyvelegét, majd előmelegített sütőben 200 fokon, szép aranyszínűre sütjük.
Tálalás
24 darab lesz belőle.


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?