Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Bögrés almás

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Bögrés almás

1 1/2 bögre liszt
1 bögre cukor
3/4 bögre olaj
4 tojás
fahéj ízlés szerint
3 alma
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

Vékonyan kizsírozunk egy kis tepsit! Majd liszttel vékonyan meghintjük.

Elkészítés

Lisztet, cukrot, olajat, tojást, sütőport, fahéjat, jól összedolgozzuk. Akár robotgéppel is. Majd belekockázzuk az almát. Előmelegített sütőben 25 percig sütjük. (kis tepsiben)

Alternatív elkészítés

Ha gyors és finom desszertet szeretnénk, ez ideális recept!
Bögrés almás Bögrés almás

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
13 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
1 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
28 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!