
Bögrés cseresznyés süti


Hozzávalók
Bögrés cseresznyés süti
Szóráshoz:
Elkészítés
Elkészítés
Hozzávalókat a cseresznye kivételével összekeverjük. Tejet adjuk hozzá utolsóként kisebb adagokban.
Közepes tepsit sütőpapírral kibéleljük, és a masszát beleöntjük. Magozott cseresznyével tetejét megszórjuk. Kb. 25 percig aranyszínűre sütjük.
Még forrón alaposan megkenjük olvasztott vajjal és megszórjuk a tetejét cukorral.


Bögrés cseresznyés süti
Hozzávalók
Bögrés cseresznyés süti
Szóráshoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Hozzávalókat a cseresznye kivételével összekeverjük. Tejet adjuk hozzá utolsóként kisebb adagokban.
Közepes tepsit sütőpapírral kibéleljük, és a masszát beleöntjük. Magozott cseresznyével tetejét megszórjuk. Kb. 25 percig aranyszínűre sütjük.
Még forrón alaposan megkenjük olvasztott vajjal és megszórjuk a tetejét cukorral.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?