Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Cseresznyés piskóta

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Cseresznyés piskóta

8 db tojás
16 dkg kristálycukor
16 dkg liszt
15 dkg cseresznye
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A cseresznyét megmossuk és kimagozzuk, hagyjuk lecsöpögni.
A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét felverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tojássárgákat is. Végül óvatosan beleforgatjuk a lisztet.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd beleszórjuk az elfelezett cseresznyéket.
180 C-on megsütjük, kissé hagyjuk kihűlni, s már fogyasztható is.
Cseresznyés piskóta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
6 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
25 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
18 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!