
Csokis túrós kocka


Hozzávalók
A tészta hozzávalói:
Túró töltelék:
Elkészítés
Elkészítés
A tészta nagyobb részét kinyújtom és 34x32-es tepsibe sütőpapírra teszem.
A túrót a cukorral, citrommal összekeverem, és a tésztára ráteszem.
A maradék tésztát pedig a túró tetejére ráreszelem.
180 fokon 20-25 perc alatt megsütöm.
Ha kihűlt szeletelem.
Ha nagyon száraz a túró, akkor két kanál tejföllel fellazíthatod.



Csokis túrós kocka
Hozzávalók
A tészta hozzávalói:
Túró töltelék:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tészta nagyobb részét kinyújtom és 34x32-es tepsibe sütőpapírra teszem.
A túrót a cukorral, citrommal összekeverem, és a tésztára ráteszem.
A maradék tésztát pedig a túró tetejére ráreszelem.
180 fokon 20-25 perc alatt megsütöm.
Ha kihűlt szeletelem.
Ha nagyon száraz a túró, akkor két kanál tejföllel fellazíthatod.


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?