
Diabetikus zsúr csokitorta


Hozzávalók
Kakaós tortalaphoz:
Krémhez:
Díszítéshez:
Elkészítés
Elkészítés
A krémhez a pudingport a tejben a glükononnal főzzük meg. Ha kihűlt keverjük ki és adjuk hozzá a kihabosított margarint. Ezzel töltsük meg a tortát és kívül is kenjük meg. Tegyük hűtőbe, majd díszítsük tetszés szerint felvert hulalával és ostyavirágokkal.
Tálalás
Tárolás


Diabetikus zsúr csokitorta
Hozzávalók
Kakaós tortalaphoz:
Krémhez:
Díszítéshez:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A krémhez a pudingport a tejben a glükononnal főzzük meg. Ha kihűlt keverjük ki és adjuk hozzá a kihabosított margarint. Ezzel töltsük meg a tortát és kívül is kenjük meg. Tegyük hűtőbe, majd díszítsük tetszés szerint felvert hulalával és ostyavirágokkal.
Tálalás
Tárolás

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?