
Diócska


Hozzávalók
Tésztához:
Krémhez:
szóráshoz:
Elkészítés
Elkészítés
A krémhez a liszttel elkeverjük a tejet, a vaníliás cukrot és a cukorral sűrűre főzzük. Ha kihűlt kikeverjük és hozzáadjuk a kihabosított margarint, majd elfelezzük és felébe belekeverjük a kakaóport. A krémekkel összetöltünk két-két fél diót. Hűtőbe tesszük. Tálaláskor meghintjük a vaníliakrémeset porcukorral, így tudjuk melyikbe milyen krém van.
Tálalás
Tárolás



Diócska
Hozzávalók
Tésztához:
szóráshoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A krémhez a liszttel elkeverjük a tejet, a vaníliás cukrot és a cukorral sűrűre főzzük. Ha kihűlt kikeverjük és hozzáadjuk a kihabosított margarint, majd elfelezzük és felébe belekeverjük a kakaóport. A krémekkel összetöltünk két-két fél diót. Hűtőbe tesszük. Tálaláskor meghintjük a vaníliakrémeset porcukorral, így tudjuk melyikbe milyen krém van.
Tálalás
Tárolás


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?