Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Diócska

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Diócska

30 dkg liszt
10 dkg porcukor
20 dkg margarin
20 dkg darált dió

Krémhez:

1 csomag Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű, vagy krémpor
10 dkg margarin
10 dkg porcukor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Ezekből a hozzávalókból gyúrjunk egy jó morzsálódós tésztát.
A kivajazott formákba ujjunkkal bele nyomkodjuk, kb. 20 percig sütjük.
Addig elkészítjük a tölteléket: 1 csomag vaníliaízű pudingot megfőzünk (vanília krémporral még finomabb). 10 dkg vajat habosra keverünk 10 dkg porcukorral, vaníliás cukorral, majd a már kihűlt pudinghoz adjuk.
Kettő darab fél diócskát ezzel a krémmel összeragasztunk.

Alternatív elkészítés

Két nap múlva a legfinomabb, mert addigra jól megpuhul.
Diócska

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!