
Diós rolád


Hozzávalók
Lapokhoz:
Krémhez:
Szóráshoz:
Elkészítés
Elkészítés
A krémhez a pudingport főzzük meg a tejben a cukorral, ha langyosra hűlt keverjük ki. Majd adjuk hozzá kihabosított margarint is. Kenjük meg a lapokat a krém több mint felével. Tekerjük fel, kívül kenjük meg a maradék krémmel és szórjuk meg a darált dióval. Tegyük pár órára a hűtőbe így könnyebben szeletelhető.
Tálalás
Tárolás




Diós rolád
Hozzávalók
Lapokhoz:
Szóráshoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A krémhez a pudingport főzzük meg a tejben a cukorral, ha langyosra hűlt keverjük ki. Majd adjuk hozzá kihabosított margarint is. Kenjük meg a lapokat a krém több mint felével. Tekerjük fel, kívül kenjük meg a maradék krémmel és szórjuk meg a darált dióval. Tegyük pár órára a hűtőbe így könnyebben szeletelhető.
Tálalás
Tárolás



Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?