
Egyszerű, gyors kuglóf


Hozzávalók
Egyszerű, gyors kuglóf
Elkészítés
Elkészítés
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd lassan, felváltva belekeverjük a sütőporos lisztet és a cukrozott tojássárgáját. Az egészet egyneművé keverjük, kuglófformába öntjük, és aranysárgára sütjük 180 fokon kb. 50 perc alatt.
Tálalás
Tárolás
Előkészítés
Alternatív elkészítés
Házi sárgabarack lekvárral tálalom.


Egyszerű, gyors kuglóf
Hozzávalók
Egyszerű, gyors kuglóf
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd lassan, felváltva belekeverjük a sütőporos lisztet és a cukrozott tojássárgáját. Az egészet egyneművé keverjük, kuglófformába öntjük, és aranysárgára sütjük 180 fokon kb. 50 perc alatt.
Tálalás
Tárolás
Előkészítés
Alternatív elkészítés
Házi sárgabarack lekvárral tálalom.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?