
Egyszerű palacsinta torta


Hozzávalók
Egyszerű palacsinta torta
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Egy kerek tortaformát körbe-körbe kibélelünk palacsintával. Csigavonalban belülről kifelé haladva!
A csokipudingot megfőzzük, ízlés szerint cukorral. Mikor elkészült, kevergetve kissé kihűtjük. Még langyosan ráöntjük a palacsintákra. Hagyjuk a konyhapulton kihűlni, majd kb. fél-1 órára tegyük be a hűtőbe!
Amikor teljesen kihűlt, és jó hideg a puding, rádobáljuk a magozott meggyet, leöntjük a kész zselatinnal. Óvatosan csorgassuk! Hagyjuk kihűlni, majd hűtőben teljesen hűtsük ki!
Én általában 3-4 órát hagyom a hűtőben, és csak utána szeletelem fel!
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés


Egyszerű palacsinta torta
Hozzávalók
Egyszerű palacsinta torta
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Egy kerek tortaformát körbe-körbe kibélelünk palacsintával. Csigavonalban belülről kifelé haladva!
A csokipudingot megfőzzük, ízlés szerint cukorral. Mikor elkészült, kevergetve kissé kihűtjük. Még langyosan ráöntjük a palacsintákra. Hagyjuk a konyhapulton kihűlni, majd kb. fél-1 órára tegyük be a hűtőbe!
Amikor teljesen kihűlt, és jó hideg a puding, rádobáljuk a magozott meggyet, leöntjük a kész zselatinnal. Óvatosan csorgassuk! Hagyjuk kihűlni, majd hűtőben teljesen hűtsük ki!
Én általában 3-4 órát hagyom a hűtőben, és csak utána szeletelem fel!
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?