
Egyszerű sajtos pogácsa


Hozzávalók
Egyszerű sajtos pogácsa
Elkészítés
Elkészítés
A tészta állaga összegyúrás után eléggé lágy, de másnapra magába szívja a tejfölt és jó nyújthatóvá válik.
Vékony, 1/2 cm vastagra nyújtjuk, megkenjük tojással és ízlés szerint sajttal, szezámmaggal, köménymaggal szórjuk meg.
180 fokos sütőben kb. 30 perc alatt szép pirosra sül.
Az a jó benne, hogy napok múlva is friss, ropogós.




Egyszerű sajtos pogácsa
Hozzávalók
Egyszerű sajtos pogácsa
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tészta állaga összegyúrás után eléggé lágy, de másnapra magába szívja a tejfölt és jó nyújthatóvá válik.
Vékony, 1/2 cm vastagra nyújtjuk, megkenjük tojással és ízlés szerint sajttal, szezámmaggal, köménymaggal szórjuk meg.
180 fokos sütőben kb. 30 perc alatt szép pirosra sül.
Az a jó benne, hogy napok múlva is friss, ropogós.



Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?