Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Epres barackos túró torta

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Tészta:

7 tojásos vizes piskóta 3 lapra vágva

krém:

0,5 kg túró
20 dkg cukor
7 dl tej
2 citrom leve és héja
0,3 dl tejszín
eper és barack felkockázva
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A pudingot a szokásos módon elkészítjük, majd kihűtjük. Ha kihűlt összekeverjük a túróval, hozzáöntjük a tejszínt és jól felhabosítjuk. Ízesítjük és turmixgéppel kifinomítjuk, belekeverjük a zselatin fixet. Megkenjük a piskótát rárakjuk a gyümölcsöket (jó ha teszünk köré tortakarikát) majd ráhelyezzük a piskótát és megismételjük az előzőek szerint. Befedjük az utolsó lappal és kihűtés után díszítjük. 3 dl tejszín kell a díszítéshez.
Epres barackos túró torta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
22 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
11 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
28 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!