
Epres-csokis torta


Hozzávalók
Epres-csokis torta
Krém:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
A Mascarponét a porcukorral és a vaníliával kikeverjük. A krémhez a tejszínt habbá verjük, közben hozzáadjuk a zseltin fixet. Összekeverjük a Mascarponét, a tejszínt és az eperpürét, óvatosan beleforgatjuk az eperdarabokat.
A krémmel megtöltjük a tortát, és legalább 1-2 órára hűtőbe tesszük.
Díszíthetjük marcipán vagy pillecukor fondant bevonóval, vagy tejszínhabbal és friss eperszemekkel is.
Tálalás
Alternatív elkészítés



Epres-csokis torta
Hozzávalók
Epres-csokis torta
Krém:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
A Mascarponét a porcukorral és a vaníliával kikeverjük. A krémhez a tejszínt habbá verjük, közben hozzáadjuk a zseltin fixet. Összekeverjük a Mascarponét, a tejszínt és az eperpürét, óvatosan beleforgatjuk az eperdarabokat.
A krémmel megtöltjük a tortát, és legalább 1-2 órára hűtőbe tesszük.
Díszíthetjük marcipán vagy pillecukor fondant bevonóval, vagy tejszínhabbal és friss eperszemekkel is.
Tálalás
Alternatív elkészítés


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?