Fahéjas fagyi
Hozzávalók
                                        100 ml hideg tej
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        100 ml hideg habtejszín
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        1 tasak Dr. Oetker Fagylaltpor vaníliás
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        1 ½ teáskanál őrölt fahéj
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        1 teáskanál Dr. Oetker Aroma rum
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                            Elkészítés
Elkészítés:
                                    Öntsük a tejet és a tejszínt egy keverőtálba. Adjuk hozzá a fagylaltport és a fahéjat, és keverjük össze rövid ideig a legalacsonyabb fokozaton lévő konyhai robotgéppel (habverő), majd a legmagasabb fokozaton kb. 3 percig, amíg krémes állagú lesz. Végül keverjük bele a rum aromát. Öntsük a fahéjfagylaltot egy fagyasztható edénybe, és tegyük a fagyasztószekrénybe legalább 4 órára, vagy egy éjszakára. 
Tálalás előtt hagyjuk a fahéjfagylaltot szobahőmérsékleten kb. 10-15 percig állni. Formázzunk a fahéjfagylaltból golyókat egy fagylaltkanalat használva, és tálaljuk.
                            Tálalás előtt hagyjuk a fahéjfagylaltot szobahőmérsékleten kb. 10-15 percig állni. Formázzunk a fahéjfagylaltból golyókat egy fagylaltkanalat használva, és tálaljuk.
                        
                            Kedvencnek jelölöm
                        
                                                    
                                            
                Fahéjas fagyi
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
                                        100 ml hideg tej
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        100 ml hideg habtejszín
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        1 tasak Dr. Oetker Fagylaltpor vaníliás
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        1 ½ teáskanál őrölt fahéj
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        1 teáskanál Dr. Oetker Aroma rum
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                            Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
                                    Öntsük a tejet és a tejszínt egy keverőtálba. Adjuk hozzá a fagylaltport és a fahéjat, és keverjük össze rövid ideig a legalacsonyabb fokozaton lévő konyhai robotgéppel (habverő), majd a legmagasabb fokozaton kb. 3 percig, amíg krémes állagú lesz. Végül keverjük bele a rum aromát. Öntsük a fahéjfagylaltot egy fagyasztható edénybe, és tegyük a fagyasztószekrénybe legalább 4 órára, vagy egy éjszakára. 
Tálalás előtt hagyjuk a fahéjfagylaltot szobahőmérsékleten kb. 10-15 percig állni. Formázzunk a fahéjfagylaltból golyókat egy fagylaltkanalat használva, és tálaljuk.
                            Tálalás előtt hagyjuk a fahéjfagylaltot szobahőmérsékleten kb. 10-15 percig állni. Formázzunk a fahéjfagylaltból golyókat egy fagylaltkanalat használva, és tálaljuk.
                                            Legújabb cikkek
    1
                        
            
    Uzsonnasütemények Airfryerben
Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.
    2
                        
            
    Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.
    3
                        
            
    Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
                    
                    
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?