
Gesztenyés sütemény


Hozzávalók
Piskóta:
Krém:
Keksztöltelék:
Elkészítés
Elkészítés
A pudingot a vaníliás cukorral felfőzzük a tejben.
A vajat és a porcukrot habosra keverjük, majd apránként hozzáadjuk a hideg pudingot.
A töltelékhez valókat összekeverjük, a babapiskótákat nagyobb darabokra törjük.
Felhasználásig hűtőben dermesztjük.
Az alsó piskótalapot megkenjük a vanília krémmel, s ráhalmozzuk a gesztenyés tölteléket, erre kerül a maradék krém, végül ráhelyezzük a második lapot (érdemes ezt is megkenni egy kevés vanília krémmel), majd megszórjuk reszelt csokoládéval.



Gesztenyés sütemény
Hozzávalók
Keksztöltelék:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A pudingot a vaníliás cukorral felfőzzük a tejben.
A vajat és a porcukrot habosra keverjük, majd apránként hozzáadjuk a hideg pudingot.
A töltelékhez valókat összekeverjük, a babapiskótákat nagyobb darabokra törjük.
Felhasználásig hűtőben dermesztjük.
Az alsó piskótalapot megkenjük a vanília krémmel, s ráhalmozzuk a gesztenyés tölteléket, erre kerül a maradék krém, végül ráhelyezzük a második lapot (érdemes ezt is megkenni egy kevés vanília krémmel), majd megszórjuk reszelt csokoládéval.


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?