
Gyümölcskocka


Hozzávalók
Gyümölcskocka
Elkészítés
Elkészítés
Tálalás
Alternatív elkészítés
Még annyit változtattam a recepten, hogy a meggyes- darás és a pudingos rész közé babapiskótát tettem. Ha így készítitek, akkor egy éjszakát mindenképpen állnia kell a sütinek, mert különben nem lehet szeletelni. Kb. 4 dl tejszínt használtam.



Gyümölcskocka
Hozzávalók
Gyümölcskocka
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Tálalás
Alternatív elkészítés
Még annyit változtattam a recepten, hogy a meggyes- darás és a pudingos rész közé babapiskótát tettem. Ha így készítitek, akkor egy éjszakát mindenképpen állnia kell a sütinek, mert különben nem lehet szeletelni. Kb. 4 dl tejszínt használtam.


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?