
Házi keksztekercs


Hozzávalók
Házi keksztekercs
Elkészítés
Elkészítés
A többi margarint egy lábasban tűzhelyen megmelegítve elkavarjuk a cukorral és a kókuszreszelékkel habosra, majd egy óráig hűtjük. A kekszes masszát kinyújtjuk, mint egy tésztát és benne szétkenjük a tölteléket, majd felcsavarjuk. (Könnyebb, ha a kekszes masszát egy alufólián nyújtjuk ki, mivel így a töltelék hajtogatásnál nem fog szétesni. Könnyebb becsomagolva. Belerakhatjuk könnyedén, törés nélkül a hűtőszekrénybe hűlni pár órára.)


Házi keksztekercs
Hozzávalók
Házi keksztekercs
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A többi margarint egy lábasban tűzhelyen megmelegítve elkavarjuk a cukorral és a kókuszreszelékkel habosra, majd egy óráig hűtjük. A kekszes masszát kinyújtjuk, mint egy tésztát és benne szétkenjük a tölteléket, majd felcsavarjuk. (Könnyebb, ha a kekszes masszát egy alufólián nyújtjuk ki, mivel így a töltelék hajtogatásnál nem fog szétesni. Könnyebb becsomagolva. Belerakhatjuk könnyedén, törés nélkül a hűtőszekrénybe hűlni pár órára.)

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?