Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Házi keksztekercs

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Házi keksztekercs

200 g háztartási keksz
200 g sütőmargarin
100 g porcukor
100 g kókuszreszelék
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A kekszet mákdarálón széttörjük, majd hozzáadjuk a közben megolvasztott margarint. Jól összegyúrjuk.
A többi margarint egy lábasban tűzhelyen megmelegítve elkavarjuk a cukorral és a kókuszreszelékkel habosra, majd egy óráig hűtjük. A kekszes masszát kinyújtjuk, mint egy tésztát és benne szétkenjük a tölteléket, majd felcsavarjuk. (Könnyebb, ha a kekszes masszát egy alufólián nyújtjuk ki, mivel így a töltelék hajtogatásnál nem fog szétesni. Könnyebb becsomagolva. Belerakhatjuk könnyedén, törés nélkül a hűtőszekrénybe hűlni pár órára.)
Házi keksztekercs

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
11 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
12 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
18 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!