
Házi pitetészta


Hozzávalók
Házi pitetészta
Elkészítés
Elkészítés
Nyújtsuk ki egy lisztezett felületen és fektessük egy 23 cm-es piteformába. A széleit kicsipkedhetjük hullámosra, vagy nyomkodjuk le egy villával. Tegyük vissza a hűtőbe fél órára.
Béleljük ki a mélyedést sütőpapírral és tegyünk bele szárazbabot. Ezzel megakadályozzuk, hogy felhólyagosodjon sütés közben. Tegyük be a 190 fokra előmelegített sütőbe és süssük készre 20-25 perc alatt.
Alternatív elkészítés


Házi pitetészta
Hozzávalók
Házi pitetészta
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Nyújtsuk ki egy lisztezett felületen és fektessük egy 23 cm-es piteformába. A széleit kicsipkedhetjük hullámosra, vagy nyomkodjuk le egy villával. Tegyük vissza a hűtőbe fél órára.
Béleljük ki a mélyedést sütőpapírral és tegyünk bele szárazbabot. Ezzel megakadályozzuk, hogy felhólyagosodjon sütés közben. Tegyük be a 190 fokra előmelegített sütőbe és süssük készre 20-25 perc alatt.
Alternatív elkészítés

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?