
Joghurtos gyümölcstorta


Hozzávalók
Piskóta:
Krém:
Díszítés:
Elkészítés
Előkészítés
Csokoládé pasztillák megrajzolása.
Marcipán figurák elkészítése.
Elkészítés
Krém: Felverjük keményre a tejszínt, és belekeverjük a joghurtokat és 5 ek. zselatint. Elkezdjük tölteni a tortát. Ha elkentük a krémet rakunk rá felkockázott barackbefőttet. (minden lapnál megismételjük csak a tetejénél már nem). Oldalát és tetejét is megkenjük a krémmel, tetejére tuffokat vagy széldíszt nyomunk. Hűtőbe rakjuk, kb. 10 perc múlva már rakhatjuk a tetejére a szeletekre vágott barackot és beöntjük zselatinnal. Oldalát pirított mandulával panírozzuk.
Tálalás
Tárolás




Joghurtos gyümölcstorta
Hozzávalók
Krém:
Díszítés:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Csokoládé pasztillák megrajzolása.
Marcipán figurák elkészítése.
Elkészítés
Krém: Felverjük keményre a tejszínt, és belekeverjük a joghurtokat és 5 ek. zselatint. Elkezdjük tölteni a tortát. Ha elkentük a krémet rakunk rá felkockázott barackbefőttet. (minden lapnál megismételjük csak a tetejénél már nem). Oldalát és tetejét is megkenjük a krémmel, tetejére tuffokat vagy széldíszt nyomunk. Hűtőbe rakjuk, kb. 10 perc múlva már rakhatjuk a tetejére a szeletekre vágott barackot és beöntjük zselatinnal. Oldalát pirított mandulával panírozzuk.
Tálalás
Tárolás



Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?