Joghurtos gyümölcstorta
Hozzávalók
Piskóta:
Krém:
Díszítés:
Elkészítés
Előkészítés
Csokoládé pasztillák megrajzolása.
Marcipán figurák elkészítése.
Elkészítés
Krém: Felverjük keményre a tejszínt, és belekeverjük a joghurtokat és 5 ek. zselatint. Elkezdjük tölteni a tortát. Ha elkentük a krémet rakunk rá felkockázott barackbefőttet. (minden lapnál megismételjük csak a tetejénél már nem). Oldalát és tetejét is megkenjük a krémmel, tetejére tuffokat vagy széldíszt nyomunk. Hűtőbe rakjuk, kb. 10 perc múlva már rakhatjuk a tetejére a szeletekre vágott barackot és beöntjük zselatinnal. Oldalát pirított mandulával panírozzuk.
Tálalás
Tárolás
Joghurtos gyümölcstorta
Hozzávalók
Krém:
Díszítés:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Csokoládé pasztillák megrajzolása.
Marcipán figurák elkészítése.
Elkészítés
Krém: Felverjük keményre a tejszínt, és belekeverjük a joghurtokat és 5 ek. zselatint. Elkezdjük tölteni a tortát. Ha elkentük a krémet rakunk rá felkockázott barackbefőttet. (minden lapnál megismételjük csak a tetejénél már nem). Oldalát és tetejét is megkenjük a krémmel, tetejére tuffokat vagy széldíszt nyomunk. Hűtőbe rakjuk, kb. 10 perc múlva már rakhatjuk a tetejére a szeletekre vágott barackot és beöntjük zselatinnal. Oldalát pirított mandulával panírozzuk.
Tálalás
Tárolás
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?